• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär
May 28, 2022

Plåtverkstaden.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med en skadereparation så är du välkommen till våra skadeverkstäder. Vi tar hand om din personbil eller transportbil på bästa sätt, oavsett om det gäller plåt-, lack- eller krockskador.

Boka enkelt en tid för skadebesiktning i vår plåtverkstad. Vi värnar om din tid och miljön, därför förespråkar vi alltid digital förbesiktning i första hand.
Så här gör du om olyckan har varit framme:


1. Kontakta ditt försäkringsbolag omgående och anmäl din skada.

2. För att tidsboka en förbesiktning av din skada var vänlig ring något av telefonnumren listade nedan. Volkswagen Göteborg värnar om din tid och miljön, därför förespråkar vi alltid digital förbesiktning i första hand.

Digital förbesiktning vid skada 

För att erhålla en länk för digital förbesiktning, vänligen maila registreringsnummer, ärendenummer från försäkringsbolaget samt mobilnummer till dbgb.skadekmgrafiska@dinbil.se så skickar vi dig en länk, alternativt ring oss på tel: 031-7501562.

Att tänka på när du anmäler plåtskada på bilen:

Det är först när vi har förbesiktigat bilen och vet omfattningen av den aktuella skadan som vi kan boka in ett datum för att åtgärda skadan.

OBS! Tag alltid med det besked du erhållit från ditt försäkringsbolag, (brev eller Drive In protokoll ) det är mycket viktigt för att vi skall kunna administrera den aktuella skadan på ett korrekt sätt.

Tidsbokning av förbesiktning:

Onlinebokning:

Boka tid online för skadebesiktning här.