PersonbilarTransportbilarErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & Tillbehör
   Anläggningar / Kontaktuppgifter
   Däck & Fälg
   TillbehörReservdelarErbjudanden TillbehörGrossistförsäljning

   Däck & Fälg

   Lämna inte säkerheten åt slumpen.

   När vi utvecklar en ny bilmodell tänker vi på att däcken är bilens enda kontakt med vägen som är knappt större än fyra fotavtryck. Därför lämnar varje ny Volkswagen fabriken med däck och fälgar vars egenskaper är optimerade för just den specifika modellen.

   Kontakta oss gärna för prisförfrågan eller andra frågor gällande däck och fälg. Du kan ringa oss eller enkelt skicka en förfrågan. Hör gärna av dig till oss inför ditt besök så att vi kan säkerställa att dina däck finns i lager.

   Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring

   Enklare med Däckhotell

   Låt oss göra jobbet och spara tid och även plats. Kampanjpris: 1.295 kr/säsong (ord pris 1.495 kr/säsong) .
   Läs mer
   Däckförfrågan
   Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.
   Endast däck
   Däck och fälgar
   Dubbat
   Odubbat

   Då du gör en däckförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.