• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningar / KontaktuppgifterKarriär och jobb

Nya Tiguan.

Är den ena dagen inte lik den andra? Innebär veckans alla dagar en mängd olika sysslor för bilen? Då finns nya Tiguan för dig. Den är rymlig, praktisk och tar sig bekvämt fram på skiftande underlag, både kortare sträckor i vardagen och på helgernas långfärder. Den hjälper dig att köra, den är ständigt uppkopplad och du kan ställa in den digitala förarmiljön precis som du vill att informationen ska visas. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan. Välkommen att provköra den. 

Privatleasing inklusive service och dragkrok.  

<

1 / 4

>
TSI 150 DSG från
299 900 kr
Privatleasing från
3 995 kr/månad.
VW Choice från
2 295 kr/månad.
Bränsleförbrukning vid blandad körning från
6,2–7,0 l/100 km.
CO2-utsläpp vid blandad körning från
159–164 gr/km.
Miljöklass Euro 6 AX. Ev. räckvidd som anges är beräknad utifrån WLTP-körcykeln. Lease & Care: Volkswagen Privatleasing 36 mån, 1 000 mil/år, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS månatliga basränta. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Volkswagen Choice är ett billån med garanterat restvärde. Du betalar 20% i kontantinsats och om bilens garanterade restvärde är högre kan du använda dessa pengar till din nästa Volkswagen.
<

1 / 3

>