• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

För alla milen med Transportbilen. Volkswagen Originalservice 4+ eller Originalservice 8+.

Är din transportbil mer än fyra år gammal? Kanske till och med mer än åtta år? Grattis! Då kan du nu boka Volkswagen Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Det är helt enkelt samma Originalservice som för nyare bilar. Skillnaden är att priset på både servicen och eventuella reparationer är rejält lägre om bilen är äldre än fyra år, och ännu lägre om den är äldre än åtta år. Men det är ingen brådska att boka, priserna är här för att stanna.  

 .

För alla milen med Transportbilen.

 

När din Volkswagen Transportbil behöver service eller kanske en reparation, är den i goda händer hos oss på Volkswagen Göteborg. Personalen hos våra auktoriserade verkstäder är utbildade experter på just din bil, har alla nödvändiga specialverktyg och använder alltid Originaldelar särskilt anpassade för Volkswagen Transportbilar.

 

Vi har också utvecklat en plan för bilens service så att den löpande och kostnadseffektivt kan få omsorgen den behöver av experterna, i varje skede i dess liv. Alltid med en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken och vi fyller även på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

 

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

 

Volkswagen Originalservice 4+

Volkswagen Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Originalservice 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Basservice

Är din Volkswagen av 2014 års modell eller tidigare? Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom Volkswagen Basservice – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % Volkswagen-kvalitet till ett lägre pris: 1 895 kr. I det ingår också Vägassistans i ett helt år, en extra trygghet på vägen.

 

Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!  

Volkswagen Basservice
1 895 kr
Boka Verkstadstid onlineMer om Service och Underhåll
Vid bokning av Originalservice, Originalservice 4+ eller Originalservice 8+, visas priset direkt vid onlinebokningen.
<

1 / 1

>