• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Tänk på jobbet på jobbet. Inte däcken.

 Just nu 15 % rabatt på sommardäck.

Tänk inte på däcken igen förrän om ett halvår. Låt oss som är experterna på din bil byta till sommarhjulen, så vet du att det blir rätt gjort. Samtidigt kontrollerar vi att däcken är i form för hela sommarsäsongen. Allt för att du inte ska behöva ägna arbetstid och energi till annat än jobbet.

 

Lagkrav är minst mönsterdjup 1,6 mm, men våra däckexperter rekommenderar att du byter när mönsterdjupet närmar sig 3 mm. Då börjar bromssträckan bli allt längre, särskilt på vått underlag.

 

 

15 % rabatt på alla sommardäck från Nokian, Goodyear och Continental.

Behöver du nya har vi precis de rätta däcken för din transportbil och nu har vi erbjudanden på nya sommardäck - 15% rabatt på ordinarie priser. Premiumdäck från Nokian, Goodyear och Continental. Önskar du få däcken monterade är kostnaden 200 kr/däck.

 

Däckhotell - dina hjul är värda det bästa

Efter en vinter kan du väl hålla med om att dina vinterdäck är värda det
allra bästa? Checka in hjulen på vårt däckhotell för en riktig SPA-vistelse! Vi skiftar däcken, rengör dem och kontrollerar vilket skick de är i. Du slipper ont i ryggen, oljiga händer, sparar plats där hemma och däcken bor tryggt i första klass tills det är dags att använda dem igen.

 

Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring: 1.345 kr/säsong 

 

 

Boka tid för hjulskifte eller däckhotell

Gå in direkt och gör din bokning. Du väljer enkelt den tid och anläggning som passar dig bäst. Men gör det redan nu om du vill boka någon av de populäraste tiderna. Hjulskiftet tar cirka 30 minuter. Vi bjuder självklart på kaffe. Boka hjulskiftestid eller däckhotell . 

Boka hjulskiftestid/däckhotellKontakta oss och prata däck
15% rabatt på alla sommardäck från Nokian, Goodyear och Continental, erbjudandet gäller t o m 30 juni 2023.
<

1 / 1

>